>Brochure toont diversiteit Duitsland

> Duitsland is tegenwoordig vakantiebestemming nummer 1 van de Nederlanders. Voor alle liefhebbers van het oostelijk buurland, maar ook voor iedereen die Duitsland als vakantieland nog niet heeft ontdekt, heeft het Duits Verkeersbureau een nieuwe uitgebreide Nederlandstalige brochure uitgegeven met als titel Dat alles is Duitsland.
Dit fraai uitgevoerde drukwerk van tachtig pagina’s geeft een boeiende kijk op de verschillende regio’s van het gastvrije vakantieland Duitsland. Je kunt meereizen door de lange en bonte reeks regio’s en er de karakteristieken van leren kennen. In deze brochure worden heel wat bijzonderheden onthuld waar een geïnteresseerde reiziger wat mee kan doen.
Dat alles is Duitsland is niet alleen een mooie ideeënbron, maar ook een zeer praktische reisgids. Per regio worden de karakteristieken, de leukste en de meest opmerkelijkste feitjes overzichtelijk op een rijtje gezet. Bovendien wordt steeds kort verteld hoe je er het beste kunt komen. Van elke streek worden de voor een reiziger belangrijkste gegevens verstrekt, zoals internetsites, e-mailadressen en telefoonnummers van toeristische organisaties. En natuurlijk zijn er duidelijke kaarten.
Dat alles is Duitsland wordt op verzoek door het Duits verkeersbureau toegezonden. Er wordt alleen een bijdrage in de verzendkosten gevraagd.

Reageren

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Waarom moet dit? Meer informatie hier | Sluiten