>Hou die Italiaanse smaak nog even vast!

>Hoofdredacteur Tom Wattez weet het in zijn commentaar raak te treffen: ‘Heb je dat nu ook, dat je nog maar net terug bent uit Italië, maar alweer zou willen vertrekken?’. Zijn driemaandelijkse blad ‘Grande Italië’ brengt je weer helemaal in die zomerse sferen. Het blad, met een duidelijk Belgische grondslag (daar wordt het gemaakt, maar het is ook verkrijgbaar en bedoeld voor de Nederlandse markt), legt ditmaal een zwaar accent op restaurants en recepten. In het blad is veel inspiratie te vinden voor mensen die van kokkerellen houden. Maar ook voor reizigers is het een blad om een aangename middag of avond mee door te brengen.
Het leukste onderdeel van dit nummer vonden we de exacte locatie-aanduiding van bekende Italiaanse ansichtkaarten. Zo is bijvoorbeeld precies te vinden waar die bekende foto van dat huis op de heuvel met die bijzondere bomenrij in Toscane gemaakt is. Ook leuk is de reportage van Val d’Aoste, niet in de laatste plaats omdat de redactie van Elke Dag Vakantie daar deze zomer tien dagen doorgebracht heeft. De rijke Romeinse historie, de Franse invloeden, de machtige bergen rond het dal die voor een bijzonder klimaat zorgen (Het regent er minder dan in Tunesië, aangezien de wolken hun last al hoog in de bergen laten vallen) en de prachtige wandelmogelijkheden, het komt allemaal aan bod. En inderdaad dan krijg je direct weer zin om terug te gaan naar dat zorgeloze leven in Italië.
www.grande.be Het blad kost in de losse verkoop 5,90 euro, maar via de site is een kortingsbon van 1 euro te printen.

Reageren

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Waarom moet dit? Meer informatie hier | Sluiten