>Fietsvakantiedag tijdens Pasen

>Op maandag 13 april, Tweede Paasdag, vindt in en rond het kantoor van Cycletours in hartje Amsterdam de Cycletours Fietsvakantiedag plaats. Niet alleen een kans om met de fietsvakanties van Cycletours kennis te maken, maar ook een leuk uitje voor elke fiets- en vakantieliefhebber.
Van 11.00 tot 16.00 uur is er een fietsvakantiemarkt met luifels, tenten, huurfietsen, workshops over fotografie, fietstechniek, GPS, reisverhalen schrijven. Er staan nieuwe huurfietsen klaar om uitgeprobeerd te worden. Vanuit het kantoor is er een fietstocht door Waterland uitgezet. Bezoekers kunnen die met de eigen fiets maken, of men kan een fiets van Cycletours lenen.
Workshops en lezingen
Gedurende de dag vindt een programma aan lezingen en workshops plaats.
– Fietstechniek, door Paul Schoof (reisbegeleider en auteur van Het beste boek voor de fiets)
– GPS-gebruik, door Harrie Tuinhof (NTFU-instructeur)
– Reisverhalen schrijven, door René Snoek (auteur en schrijfdocent)
– Fotografie en fietsvakantie, door Harry Kolenbrander (reisbegeleider en fotograaf)
– Alpe d’HuZes: ‘opgeven is geen optie!’
www.cycletours.nl

Reageren

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Waarom moet dit? Meer informatie hier | Sluiten