>Mobiel inchecken Singapore Airlines

>

A part of Singapore Airline's interior for the...[Image via Wikipedia]

Singapore Airlines (SIA) passagiers kunnen met de introductie SIA Mobile vanaf nu, waar ook ter wereld, met gebruik van hun mobiele telefoon inchecken voor hun SIA vlucht. SIA Mobile was in eerste instantie geïntroduceerd voor mobiele telefoongebruikers in Singapore, maar vanaf nu is deze nieuwe SIA dienst wereldwijd te gebruiken. SIA Mobile is momenteel uitsluitend beschikbaar in de Engelse taal. Passagiers kunnen met SIA Mobile tevens inchecken voor aansluitende vluchten die uitgevoerd worden door luchtvaarmaatschappijen waarmee SIA een check-in overeenkomst heeft en als deze vlucht aansluit op een door SIA uitgevoerde vlucht.
Via deze mobiele check-in dienst kunnen passagiers tevens hun stoel op de door SIA uitgevoerde vluchten reserveren, zoals zij ook via Internet kunnen doen.
Het enige wat passagiers moeten doen wanner zij mobiel willen inchecken of een stoel reserveren is ”m.singaporeair.com” in te geven in de Internet browser van hun mobiele telefoon. Hierna wordt de optie geboden om de SIA Mobile software applicatie op de mobiele telefoon te downloaden of om direct toegang tot de check-in diensten te krijgen via de Internet browser van hun mobiele telefoon. Op SIA’s website singaporeair.com/mobile is een speciale weblink gecreëerd om passagiers stapsgwijs door de instructies voor het downloaden en het check-in proces te leiden.

Reageren

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Waarom moet dit? Meer informatie hier | Sluiten