>Luxe vakantie in Engeland

>

Wat gedacht van een huis “in” de zee?

De accommodaties van Unique Home Stays onderscheiden zich door hun ongekende luxe, unieke locaties en smaakvolle interieurs. De mooiste droomhuizen in het Verenigd Koninkrijk zijn gebundeld op de site van Unique Home Stays en zijn gewoon te huur. De meeste woningen zijn in bezit van particulieren, waardoor de huizen net zo individualistisch zijn als de eigenaren waartoe ze behoren. De accommodaties bieden karakter, persoonlijkheid en privacy en vormen een uniek alternatief voor een verblijf in een hotel. Of je nu op zoek bent naar een luxe vakantievilla voor een groep of een intieme cottage voor een romantische get-away. Het aanbod varieert van kastelen tot watermolens en van strandhutten tot sfeervolle landhuizen, waarbij keuze is uit self-catering en bed & breakfast. Onlangs werden Winsmore Cottage in het Peak District, Penkenna Beach Barn in Noord-Cornwall, de River Cottage in Sussex en tenslotte het kleurrijke The Art House in Tetbury aan het aanbod toegevoegd.


Toe aan een blijvend vakantiegevoel? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en krijg elke dag berichten als hier boven. En ja, uitschrijven is makkelijk, ook tijdelijk, de volgende keer dat je écht op vakantie gaat. We beloven dat we je mailadres nooit voor iets anders zullen gebruiken dan het versturen van deze nieuwsbrief. (via Feedburner)

PS: Als je je nu aanmeldt krijgt je van ons een lijst met de Top 100 Attracties in Nederland.

Wat is je mail-adres?


 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>