Weekendje weg in een natuurhuisje?

Een huisje in de bossen, eens iets anders? Foto: Natuurhuisje.nl

Een huisje in de bossen, eens iets anders? Foto: Natuurhuisje.nl


Bij de redactie van Elke Dag Vakantie.nl zijn we altijd op zoek naar nieuwe vakantiemogelijkheden. Nu stuitten we op de site natuurhuisje.nl, waar het mogelijk is van die eenzame huisjes in het bos te boeken. Op deze manier wordt verblijf in dit soort huisjes gepromoot: “In een natuurhuisje verblijf je niet op één van de vele grote vakantieparken. Dus géén animatie teams en overdekte zwembaden, maar weg van de massa om heerlijk tot rust te komen en te genieten van alle ruimte om je heen.” Op de site blijkt dat het vooral om huisjes gaat van particulieren die op deze manier in de verhuur gaan. Zoals dit verhaal over een huisje in de bossen bij Garderen: “Het idee van Het Boshuisje is ontstaan vanuit eigen behoefte. Hoe heerlijk we het leven in Amsterdam ook vinden, af en toe willen we de stadse drukte achter ons laten en even de natuur in duiken, struinen door de bossen. Lekker een paar dagen frisse lucht opsnuiven. Geen pretparkachtige omgeving, maar een romantisch plekje, dicht bij de natuur, comfortabel in al zijn eenvoud.” Het huren van dit huisje kost nu voor een lang weekend 295 euro.


Toe aan een blijvend vakantiegevoel? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en krijg elke dag berichten als hier boven. En ja, uitschrijven is makkelijk, ook tijdelijk, de volgende keer dat je écht op vakantie gaat. We beloven dat we je mailadres nooit voor iets anders zullen gebruiken dan het versturen van deze nieuwsbrief. (via Feedburner)

PS: Als je je nu aanmeldt krijgt je van ons een lijst met de Top 100 Attracties in Nederland.

Wat is je mail-adres?


 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>