44 off the road musea ontdekken

De poster van de museum-actie.


Nederland is rijk aan schitterende musea, die zich voornamelijk in grotere steden bevinden en goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer. Vele tientallen musea zijn echter veel beter met de auto te bereiken. Wat doe je dan, als je geen auto hebt? Dit was het uitgangspunt voor autoverhuurder Europcar om een samenwerking aan te gaan met 44 musea in het hele land.

Museum Tour
Vanaf oktober zet Europcar een groot aantal Nederlandse ‘off the road’ musea in de schijnwerpers. De autoverhuurder geeft een boekje uit met musea door heel Nederland en dus makkelijk met de auto te bereiken zijn. Europcar wil mensen inspireren ook eens een museum te bezoeken met een huurauto. Als je een auto huurt bij Europcar, krijg je een speciale aanbieding bij de deelnemende musea, variërend van korting op de entreeprijs tot een gratis drankje in het museumcafé. Wie met een Europcar auto een museum bezoekt, krijgt bij Europcar extra voordeel.

Van Kröller-Müller Museum en Space Expo tot het Openluchtmuseum Archeon
Musea in het hele land doen mee aan deze samenwerking – van bekende trekpleisters tot verborgen parels. Zo kun je de ruimte ontdekken in Space Expo in Noordwijk, dwalen langs de schitterende Van Gogh collectie van het Kröller-Müller en spectaculaire gladiatorengevechten zien in het Openluchtmuseum Archeon. En dat is slechts een greep uit de deelnemende musea. De Europcar Museum Tour loopt van oktober 2017 tot en met februari 2018.

44 off the road musea boekje
Speciaal voor deze samenwerking lanceert Europcar een boekje met 44 bekende en minder bekende musea. Hierin zijn de deelnemende musea, kortingsacties en verhalen van travelbloggers gebundeld. Het boekje is exclusief en gratis verkrijgbaar bij de deelnemende musea en alle Europcar vestigingen in Nederland. Deelnemende musea en kortingsacties zijn ook online terug te vinden op www.europcar.nl/museumtour.

Reageren