Win kaarten voor de Kampeer- en Caravan-Jaarbeurs!

Bezoekers tijdens de Kampeer- en Caravan-Jaarbeurs. Foto: Elkedagvakantie

Bezoekers tijdens de Kampeer- en Caravan-Jaarbeurs. Foto: Elkedagvakantie


De redactie van Elkedagvakantie.nl mag weer gratis toegangskaarten (dat scheelt je weer 12,50 euro pp!) voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs uitdelen. De beurs wordt van 11 tot en met 15 oktober 2017 gehouden in Utrecht. Iedere winnaar krijgt 2 kaarten, want er is niets leukers dan samen naar zo’n beurs te gaan.

Winnen?

Wat moet je doen om voor die kaarten in aanmerking te komen? Stuur een foto van je laatste vakantie naar nieuws@elkedagvakantie.nl met daarbij een tip voor andere reizigers. Dus bijvoorbeeld: Ik ben dit jaar in Wenen geweest, maar wist je dat je de kaarten voor de Spaanse rijschool het beste een dag vantevoren kunt kopen? Als je zelf (of met je gezin) op de foto staat is dat leuk, maar het hoeft niet. Het mag ook een foto zijn van natuur, zee of een stad zijn. Je mag ook een link van een Instagram-foto sturen. De leukste inzendingen publiceren we op www.elkedagvakantie.nl en die winnaars krijgen van ons per mail de kaarten toegestuurd op zaterdag 7 oktober 2017.

Wat kun je er doen?

De nieuwste caravans bekijken, een nieuwe tent uitzoeken, wegdromen in de cabine van een prachtige camper, de laatste trends op kampeergebied ontdekken of gewoon een dagje lekker genieten van de nieuwste snufjes op kampeergebied. Dat vindt de bezoeker allemaal op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

Kampeerliefhebbers kunnen van alles bekijken en testen op het event. Zo kunnen er proefritten gemaakt worden rond het Jaarbeurscomplex in een camper of caravan en de nieuwste elektrische (vouw)fietsen en scooters worden getest op het Fietsparcours. In het KampeerTheater worden diverse workshops en clinics gegeven en bezoekers kijken ook mee met het uitvouwen van vouwwagens.

Overnachting

Langs de Innovatieroute zijn de nieuwste gadgets en de winnaar van de Start Up Contest te vinden. Bovendien kan dit jaar iedereen op de ‘Kampeer & Caravan Jaarbeurs’ camping blijven overnachten direct naast het beurscomplex.

Laat een reactie achter