Landal Miggelenberg viert de herfst

Een eerdere editie van Roots in the Woods. Foto:PR


Landal Miggelenberg in Hoenderloo pakt op zaterdag 14 en zondag 15 oktober 2017 weer uit met een aansprekend Roots in the Woods programma. Op het sfeervolle festivalterrein, dat voor iedereen vrij toegankelijk is, staan diverse theatervoorstellingen en kinderactiviteiten gepland. Op beide dagen draait de gezellige hippie “DJ Joep” vanuit zijn oude brandweerauto de lekkerste vinyl platen.

Op zaterdag de 14e wordt het kindertheater onder andere verzorgd door de ‘gevleugelde vertellingen’ van Mees. Geestig, griezelig, ondeugend, maar altijd intiem en liefdevol. Wat is waar? En waar ben ik ook al weer? O ja, in dit Mezenhuis – misschien wel het sfeervolste theatertje van Nederland. Daarnaast speelt op zondag de voorstelling ‘De Kluis’. Is het een vogel?! Een vliegtuig?! Nee het is….Inspecteur Mast, de eigenzinnige inspecteur die zijn opdrachten altijd op een beetje vreemde manier tot een goed einde weet te brengen. Verder laat Coco Coco zien dat chocolade niet alleen erg lekker is, maar dat je er ook mee kan schilderen en tattoo’s maken. Natuurlijk kan je beide dagen knutselen, pony rijden, lasso werpen, genieten van zelf gepofte kastanjes, luisteren naar de mooiste verhalen, kleien bij het kleiatelier en nog veel meer.
Wie honger heeft gekregen van alle activiteiten kan voor de heerlijkste gerechten terecht op het festivalterrein, maar ook in de vernieuwde Brasserie.

Zaterdag van 12:00 tot 20:00 uur en zondag van 12:00 tot 18:00 uur.

Roots in the Woods is een festival dat in en rondom Apeldoorn plaatsvindt. Meer informatie over het festival is te vinden op www.rootsinthewoods.nl

Laat een reactie achter