Nieuwe ‘look’ voor ANWB Extra reisgidsen

De vernieuwde ANWB gidsen. Foto: PR


De ANWB Extra reisgidsenserie, de stads- & streekgidsen in pocketformaat, heeft een compleet nieuw gezicht. Het design van de gidsen is volgens de uitgever ‘frisser, kleurrijker en overzichtelijker’. De vernieuwde reisgidsen staan nog altijd vol actuele tips, hotspots, musea, relax-parken, slaapadressen, coming-up wijken en inside tips van de auteur uit de stad.

Nieuw is een kalender ‘365 dagen van de stad’ met leuke weetjes of bijzondere evenementen. Achterin de gids vindt de reiziger de pagina ‘Herinner je je deze nog’, waar 9 bekende bewoners worden beschreven en geportretteerd.
Als toegift staat binnenin de achterflap een sfeervolle foto met een spreuk of gedicht die betrekking heeft op de bestemming.

15 hoogtepunten

In de gidsen is de bekende selectie van 15 hoogtepunten opgenomen, zodat de vakantieganger snel de leukste plekjes en mooiste bezienswaardigheden kan vinden. Ook de uitneembare stadsplattegrond is gebleven. Verder vindt de reiziger in de nieuwe gidsen nog meer leuke feiten en cijfers en tips over evenementen, uitgaan, winkelen en sfeervolle plekjes zoals hippe koffiebarretjes, sfeerrijke pleintjes, bijzondere winkeltjes en achterafstraatjes.

De eerste 10 vernieuwde titels zijn: Rome, Valencia, Barcelona, Berlijn, Florence, Edinburgh, Dubai, New York, Oslo en Wenen. Vanaf april 2017 zullen alle bestemmingen van de ANWB Extra serie stapsgewijs worden vervangen door de nieuwe edities.
De ANWB Extra-gidsen kosten € 11,49 per stuk (niet-ANWB leden betalen € 11,99) en zijn verkrijgbaar bij ANWB-winkels, boekhandel, warenhuizen en te bestellen via anwb.nl/anwbextra

Reageren

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Waarom moet dit? Meer informatie hier | Sluiten