>Win reis naar rallykampioenschap in Ierland

>>Win reis naar rallykampioenschap in Ierland 9De indrukwekkende vergezichten, ruige Atlantische kust en lieflijk glooiende heuvels van noordwest Ierland vormen van 15 tot 18 november het adembenemende decor van het World Rally Championship, de Formule 1 voor rallyrijders. Het is voor het eerst in de geschiedenis van het WRC dat Ierland en Noord-Ierland gastheren zijn van het rally evenement. De drie dagetappes leiden de 20 teams over een complex parcours van bochtige asfaltweggetjes.
Ierland Toerisme heeft ter promotie van het World Rally Championship een spectaculaire Rally Ireland Game ontwikkeld. Via MSN Messenger Activity racen twee vrienden tegen de klok en worden hun rijvaardigheden op de proef gesteld. Om de finish te halen rijden ze langs de verschillende stages en zien dezelfde topbezienswaardigheden als de rallyrijders. Het team met de snelste tijd wint een reis naar Ierland, waar ze live bij de meest spannende en uitdagende rally aanwezig zullen zijn. Kijk op www.ierlandgames.nl en speel mee voor deze unieke kans om het rally spektakel mee te maken.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.