>Betoverend Vancouver Island

>Nog maar net uit het vliegtuig moeten we van Travelhome, het bedrijf dat ons de camper verhuurt, ‘verplicht’ een nacht in Vancouver blijven om uit te rusten. Zonde van de tijd, dus snel richtingdowntownom het nachtleven te verkennen. Tijdens het ochtendgloren, onder een strak blauwe hemel, wordt ons ‘rijdend hotel’ gestart voor de rit naar het eiland. Direct valt de enorme rust van het immense landschap als een warme deken over je heen. Links zien we de bergen van de Verenigde Staten, rechts de Rockies van Canada. De verkoelende tocht per ferry is spannend: dolfijnen, orka’s en visarenden laten zich regelmatig zien. Nog geen walvissen, maar die hopen we later in de week te spotten… Lees het hele verhaal bij Reiskrant.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.