>Cruise-reis compleet boeken

>Het internet heeft er een nieuwe website voor cruises bij. CruiseXL.nl biedt de consument de mogelijkheid om behalve een cruise ook meteen een hotel en vlucht online te reserveren. Dit “one-stop” winkel concept biedt de potentiële cruise reiziger alle gemakken.Afwijkend is het bovendien dat de website ondersteunt wordt met niet alleen een telefonische klantenservice maar dat het ook mogelijk is persoonlijk advies te krijgen in de cruisewinkel. CruiseXL heeft hiertoe contracten afgesloten met de belangrijkste cruise rederijen als o.a. Holland America Lines, Celebrity Cruises, Royal Caribbean, MSC cruises, Cunard en Silverseas. Het cruise aanbod telt inmiddels honderden schepen van tientallen rederijen. Tevens kunnen op de site gelijk alle luchtvaartmaatschappijen, inclusief de low-cost airlines, en hotels in de vertrek en aankomsthavens geboekt worden. Om de cruise reiziger nog meer service te bieden en naar de zin te maken biedt de site de unieke mogelijkheid om voor verdere inlichtingen gebruik te maken van een telefonische helpdesk, maar ook kan men een afspraak maken om persoonlijk met cruisexperts de wensen door te spreken. Volgens een recent onderzoek van TNS Nipo kopen consumenten namelijk liever op websites die behalve een telefoonnummer ook een bezoekadres weergeven. www.cruisexl.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.