>Cuba kan toeristengeld goed gebruiken

>Eigenlijk is het helemaal nog niet zo lang mogelijk om op vakantie te gaan naar Cuba. Er heerst een communistisch regime op het eiland en van leider Fidel Castro mochten mensen van buiten Cuba het land niet in. Gelukkig is Castro na de val van Rusland van mening veranderd. Hij weet nu dat toeristen uit het westen veel geld hebben. En dat is hard nodig in Cuba. (…) Ondanks de economische achterstand is Cuba een erg mooi land om te zien. Juist doordat de tijd heeft ‘stil gestaan’ is er heel veel te zien. De oude auto’s, de mooie stranden met zijn ontelbare palmbomen en de overblijfselen uit de koloniale tijd zorgen ervoor Cuba een lust voor het oog is. Lees het hele verhaal bij Fan.tv

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.