>Frankrijk met reistheater naar beurs

>Van 9 t/m 13 januari 2008 is Maison de la France samen met diverse Franse regio’s, departementen, VVV’s, campinghouders, hoteliers en een aantal touroperators op de vakantiebeurs vertegenwoordigd. U vindt Frankrijk in Hal 11. Vanaf nu kunt u terecht op de website www.franceguide.com voor de speciale vakantiebeurs pagina.
Ga af van de gebaande paden en ontdek de onbekende plekken. Discover the Undiscovered staat centraal tijdens Vakantiebeurs 2008. In Frankrijk vindt u nog talloze onontdekte, maar bijzondere plekken. Maison de la France laat u dagelijks kennismaken met deze plekken in het Europa Reistheater.
Het Frankrijk paviljoen heeft dit jaar een geheel andere uitstraling dankzij de nieuwe stands. Kom en proef de Franse sfeer in het Frankrijk paviljoen. Op de markt zijn Franse producten als zeep uit Marseille, knoflook uit de Pyreneeën en truffels uit de Bourgogne te koop. Of waag u aan een Jeu de Boules spelletje. Bovendien maakt u hiermee kans op een Jeu de Boules set. Na al deze inspanningen bent u vast toe aan een Frans hapje. De Franse brasserie serveert heerlijke uiensoep, coq au vin, quiches, mosselen maar ook diverse belegde broodjes. De groep Enchanté verzorgt live muziek. U waant zich al in Frankrijk! Meer informatie is te vinden op de speciale Vakantiebeurs pagina op www.franceguide.com/nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.