>Girls only – ski arrangement

>Het Oostenrijkse Alpbachtal biedt deze winter exclusief voor dames op “champagne” in de skilift. Deze luxe V.I.P.-behandeling maakt deel uit van een 4-daags ski- en verwenarrangement
voor vriendinnen. De Tiroolse wintersportbestemming biedt hen van 23 t/m 26 februari 2008 en van 26 februari t/m 2 maart 2008 de exclusieve gelegenheid eens lekker onder elkaar te zijn. En dat onder het genot van bubbels in de gondel en “glüwein” in de sneeuw. Steeds vaker laten vrouwen huis en haard achter zich om er een paar dagen met vriendinnen op uit te trekken. Een korte skivakantie behoort in de winter tot de favorieten. Alpbachtal herkende deze trend en lanceert het “Best Friends”-arrangement voor dames. Dit omvat drie overnachtingen in een
hotel op basis van halfpension, een 3-daagse liftpas, “champagne” in de skilift, inclusief twee voordeelvouchers ter waarde van EUR 10,- voor een beautybehandeling en voor 3 dagen skihuur. Kosten: vanaf EUR 253,- per persoon. Alpbachtal telt 52 km skipistes in alle moeilijkheidsgraden en 21 moderne liften (3 gondelbanen, 5 stoeltjes- en 13 sleepliften). Ook buiten de klassieke skipistes biedt Alpbachtal volop mogelijkheden: 9 rodelbanen, een overdekte
ijsarena, 100 km langlaufloipes) Alpbachtal ligt tussen Kufstein en Innsbruck en is goed bereikbaar met de trein, het vliegtuig en met de auto. Extra voordeel: de automobiliste hoeft geen Oostenrijks autobaanvignet te kopen om de bestemming te bereiken. Meer informatie
info@alpbachtal.at of via de website www.alpbachtal.at.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.