>Icelandair breidt zomerregeling uit

>Icelandair zal in de zomer van 2008 negen vluchten per week van Amsterdam naar Keflavik uitvoeren. Naast de dagelijkse middagvluchten zal het schema op donderdag en zondag aangevuld worden met een avondvlucht.
Komende winter zijn er vier middagvluchten (dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag). Per 25 april zal het schema uitgebreid worden met een vrijdag-en woensdagmiddagvlucht en vanaf 19 mei zal er weer dagelijks gevlogen worden. De zondagavondvlucht zal in de periode 8 juni tot en met 21 september ingezet worden en de donderdagavondvlucht van 15 juni tot en met 17 augustus 2008. Met negen vluchten per week is er een toename in capaciteit van 12,5% in vergelijking met 2007. In de periode juni, juli en augustus 2007 heeft Icelandair 15% meer passagiers naar IJsland vervoerd ten opzichte van dezelfde periode vorige jaar. Uitbreiding biedt Icelandair de mogelijkheid verdere groei voort te zetten.
Icelandair maakt op de route van Amsterdam naar Keflavik gebruik van een Boeing 757-200 met plaats voor 22 business class passagiers en 167 economy class passagiers. Tijdens de vlucht is er een volledige service met maaltijden en drankjes, hebben passagiers keuze uit een uitgebreid entertainmentprogramma, diverse dagbladen en mogelijkheid tot tax-free inkopen. (Bron: Persbericht)

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.