>Kamperen met kinderen in Amerika

>Altijd al met de kids naar Amerika gewild? Met vier aantrekkelijke campings in het altijd zonnige Florida reageert Eurocamp, trendsettende aanbieder van luxe campingvakanties, op een steeds vaker gehoorde wens van gezinnen. Kamperen in Amerika is ideaal met kinderen. En Eurocamp weet als geen ander dat ouders ook aan vakantie toekomen als de kinderen het naar hun zin hebben. De beroemde attracties van de Sunshine State zorgen verder voor een onvergetelijke vakantie.
Een camper is vaak onhandig (zeker bij de attractieparken), een appartement of hotel bindt je teveel aan één plaats en motels zijn voor kinderen niet bepaald de ideale speelplek. Vandaar dat Eurocamp met dé oplossing komt: de ‘Europese’ kampeervakantie in Florida. Overnachten in een volledig ingerichte cabin, stacaravan of lodge op een gezellige camping met uitgebreide sport- en spelmogelijkheden.
Nu de Amerikaanse dollar zo laag staat, is Florida een extra aantrekkelijke bestemming voor wie een zonnige en complete gezinsvakantie zoekt. Schelpen zoeken op eindeloze witte stranden, met een airboat door de Everglades, naar Cuba zwaaien vanaf Key West, alles te weten komen over de ruimtevaart in het Kennedy Space Center, maar bovenal natuurlijk weer kind worden met je kinderen in Walt Disney World of een van de talrijke andere attractieparken bij Orlando. Het aanbod in Florida is groot genoeg om ouders en kinderen in alle leeftijden een wekenlange supervakantie te bezorgen.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.