>Knuthenborg Park ook open in de winter

>Een van de grootste landgoedparken van Denemarken, Knuthenborg in Bandholm op het zuidelijke eiland Lolland, kan voor het eerst ook in de winterperiode worden bezocht. Het zal dit jaar tot en met 23 december a.s. elk weekend (zat en zon van 11-15 uur) toegankelijk zijn. Knuthenborg mikt daarmee vooral op natuurliefhebbers en mensen die belangstelling hebben voor de geschiedenis van het 400 ha grote park en zijn bijzondere gebouwen.
Er bevinden zich in het park tal van 130 jaar oude bomen en veel bijzondere planten en heesters. De voorname gebouwen stammen uit de 19e eeuw. Van de dieren die Knuthenborg Park telt verblijven er in de winter vele in de stallen. De stallen van de neushoorns kunnen worden bezocht. In het park kunnen liefhebbers meedoen aan een plansafari. Kinderen kunnen op jacht gaan naar een schat. Er zijn in het park allerlei hapjes en drankjes te koop.
Een kaartje voor het park kost 75 DKK (€ 10) voor volwassenen en 50 DKK (€ 6,70) voor kinderen. Meer informatie: Knuthenborg Park & Safari, Knuthenborg Allé, DK-4930 Maribo, tel. +45 5478 8089, e-mail: info@knuthenborg.dk en internet: www.knuthenborg.dk(Bron: Persbericht)

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.