>Leer vrienden maken in de sneeuw

>Op zoek naar nieuwe vrienden of een partner? In Contact Trainingsvakanties lanceert een nieuw concept waarbij je in een vrolijke vakantiesetting jezelf beter leert kennen en makkelijker contact leert leggen. De geleerde vaardigheden kun je meteen in de praktijk brengen, want de trainingsvakanties vinden plaats in de wintersportplaats Val Thorens in Frankrijk. De deelnemers brengen de oefeningen in de praktijk tijdens het skiën, shoppen of de après-ski. Denk bijvoorbeeld aan het observeren, oogcontact maken, aanspreken of een goed gesprek houden met een vreemde. Maar ook omgaan met afwijzing. De eerste trainingsvakantie is ip 19 januari. www.in-contacttrainingen.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.