>Martinair komt met mobiele reisgids

>Martinair biedt, als eerste luchtvaart­maatschappij ter wereld, een reisgids voor op de mobiele telefoon aan haar passagiers. Iedereen die in december een reis boekt via www.martinair.nl naar Miami, Cuba of Curaçao kan de mobiele reisgids gratis uitproberen. De redactie van de reisgids is in handen van Leads2Travel, o.a. uitgever van reismagazine Surprise Tickets.
Een groot voordeel van de mobiele reisgidsen die nu worden geïntroduceerd is dat je niet online hoeft te zijn terwijl je erin aan het bladeren bent. De reisgidsen zijn voorafgaand aan een trip heel eenvoudig op je telefoon te downloaden. Het programma staat dus op je telefoon, die niet eens ontvangst hoeft te hebben in het buitenland! Eenmaal gedownload op je mobiel kost het gebruik van de gids je helemaal niets. Daarnaast hoef je geen zware, papieren reisgids in je handtas mee te dragen. Dit alles maakt deze reisgidsen tot ‘ideale startpagina’s’ voor onderweg, voor informatie over je vakantiebestemming.
In de mobiele reisgids is leuke en vooral praktische informatie beschikbaar over lokale bezienswaardigheden en musea, maar ook over restaurants en uitgaan, budget tips, winkelen op de plek van bestemming en een overzicht met de belangrijkste telefoonnummers ter plaatse voor noodgevallen. Dat alles in handige ‘Top X’-lijstjes en categorieën. Zo kun je restaurants bijvoorbeeld selecteren op ‘mooi uitzicht’, ‘Helemaal Havana’ of waar te eten met de kids als je een keer iets anders wilt dan burgers of pizza. (Bron: Persbericht)

0

Reacties

  1. Anonymous
  2. Sander

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.