>Maximaal rendement uit ski-dag halen

>>Maximaal rendement uit ski-dag halen 12Geheel nieuw deze winter is Satski, een revolutionair nieuw gadget voor op de piste. Deze `must have’ stelt skiërs in staat om op piste via de satelliet te navigeren en bovendien gegevens zoals snelheid en afstand te registreren vanuit de broekzak. Komende winter is de piste-TomTom exclusief voor gasten van Het Frankrijk Huis via www.frankrijk.nl te reserveren. Dit seizoen mogelijk in de skigebieden van Val d’Isère, Tignes, Courchevel, Méribel, Val Thorens, La Tania, Les Arcs en La Plagne. De huur van een Satski bedraagt €35,- per dag of €90,- voor de gehele week.
De Satski is een touch-screen kleuren GPS systeem. Het apparaat maakt gebruik van ‘real time’ gegevens om de route van uit te stippelen van skiërs en snowboarders. Het Satski beeldscherm laat de huidige positie van de gebruiker zien op de piste, herhaalt een vorige afdaling of de gehele skidag. Bovendien kan de skiër essentiële informatie raadplegen zoals dichtstbijzijnde pisterestaurant, skilift of nummer van een reddingsdienst.
Beginners kunnen een gehele dag plannen door zwarte en rode pistes te vermijden en ervaren skiërs kunnen kiezen voor een meer uitdagende route door het skigebied terwijl ze hun snelheid en afgelegde afstand opslaan. Deze data kan vervolgens via een cd-rom op een website worden upgeload om te vergelijken met andere skiërs. Bovendien wordt automatisch Google Earth opgestart en kan de skidag geheel worden herbeleefd. (Bron: Persbericht)

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.