>Nieuw jasje Elke Dag Vakantie.nl

>Let maar niet op de rommel. Kom gerust binnen. Tijdens de verbouwing is de winkel gewoon open! Elke Dag Vakantie heeft het weblog dat al een tijdje op de achtergrond draaide naar voren gehaald. Vanaf nu draait de voorkant van de site op de software van Blogspot (ook van Google…). Daardoor zijn alle berichten te labelen: Wie alles ineens wil lezen over bijvoorbeeld Oostenrijk hoeft alleen het label maar aan te klikken en krijgt dat te zien. Ook met evenementen kan op de datum geklikt worden om alles te zien. Bovendien kan er nu simpeler een poll toegevoegd worden. Maar het is allemaal nog niet klaar. De komende tijd moet het nog bijgeslepen worden, maar het begin is er. Vanaf morgen ook met nieuwe berichten. En denkt u er aan om uw RSS-feed aan te passen aan het nieuwe adres?

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.