>Nieuwe Center Parcs met Canadese uitstraling

>Vanaf de péage is het nog een klein stukje rijden naar Lac d’Ailette. De borden met Center Parcs Le Lac d’Ailette geven duidelijk aan hoe we moeten rijden. Deze regio (Aisne) is prachtig! De vele bomen zijn schitterend verkleurd in geel, bruin, oranje, rood en een beetje groen. En opeens doemt het grote meer van Ailette op. Aan de overkant zien we huisjes in allerlei kleuren staan. Het doet wat Scandinavisch of Canadees aan. En dat was ook de bedoeling, horen we later bij de presentatie van Center Parcs. Er zijn verschillende bouwstijlen gebruikt voor de Comfort Style, Premier Style en VIP Style. Luxe huisjes, voorzien van alle gemakken, mét of zonder verdieping. Bij de poort krijgen we onze huissleutel zodat we direct naar onze bungalow kunnen rijden. Spullen uit de auto en daarna direct de auto op het parkeerterrein plaatsen. Het park is namelijk autovrij. Maar dan… terug lopen naar onze bungalow is wel een eindje. Een fietshuren is een goed idee! Lees het hele verhaal bij Vakantiereiswijzer

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.