>Nieuwe Columbus ligt in de winkel

>De nieuwe 188 pagina’s dikke editie van het glossy reismagazine Columbus ligt vanaf vandaag in de winkel. In dit nummer lees je het verslag van het team dat in Kenia op zoek ging naar het wilde leven buiten de reservaten. Veel mooie grote foto’s illustreren hun verhaal, bekijk alvast de extra foto’s en video’s op www.columbusmagazine.nl/kenia. Verder geven Columbus-reporters 24 redenen om naar Cuba te gaan en laten ze je kennis maken met het ongekende achterland van Brazilië. In deze nieuwe Columbus ook een citytrip naar Madrid waar locals je hun favoriete adresjes geven voor uitgaan, eten en drinken en bezienswaardigheden. Dankzij de handige kaart zul je niet verdwalen. In de Columbus Onderwater Wildplanner lees je waar je tijdens het snorkelen of duiken de meeste kans maakt om groot onderwaterwild als dolfijnen en reuzenmanta’s te ontmoeten. In deze Columbus ook een selectie van de mooiste reisfoto’s en beste tips van de Columbus Reisreporters. Alle foto’s en tips zijn te vinden op www.reisreporter.nl.
Columbus kost in de winkel € 5,95 en is een uitgave van Uitgeverij Columbus in Haarlem.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.