>Ontdek Yorkshire via internet

>Yorkshire is gelegen in Noord Engeland, met groene heuvels, een adembenemende kustlijn, romantische dorpjes en gezellige, bruisende moderne steden. Yorkshire heeft alles om je (korte) najaar- of wintervakantie tot een inspirerende ervaring te maken.
De steden York, Hull, Leeds, Bradford en Sheffield zijn een bezoekje meer dan waard. De winkelstraten zijn al in kerstsfeer ingericht en er valt ook op cultureel terrein veel te beleven. Wat dacht je van een bezoekje aan York Minster, ’s middags je hart ophalen in de winkelstraten en ’s avonds lekker griezelen tijdens de Ghost Walk in York? Of slenter je liever door Hull’s land van Green Ginger en breng je daarna een bezoekje aan Museum Quarter met wel 8 gratis toegankelijke musea gevolgd door een drankje in een van de vele supergezellige pubs in Hull? Misschien voel je er meer voor je te gedragen als de ‘big spender’ in het schitterende Victoria Quarter in Leeds?
In ieder geval zijn al deze steden gemakkelijk te voet te verkennen en… de schitterende natuur van Yorkshire is nooit te ver weg. Dus een heerlijke wandeling door een van de 3 nationale parken van deze regio of even lekker uitwaaien op het strand is ook zeer goed mogelijk!
Het is heel eenvoudig om naar Yorkshire te komen, met bijvoorbeeld vluchten van Jet2.com en overtochten met de boot van P&O Ferries. Vooral dit najaar is een goed moment om te gaan, want niet alleen heeft de vliegmaatschappij Jet2com het zeer aantrekkelijke tarief vanaf € 37,29 per enkele reis incl. belastingen, ook diverse accommodaties hebben een aantrekkelijk pakket samengesteld. Op de website www.ontdekyorkshire.nl is meer informatie te vinden. (Bron: Persbericht)

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.