>Ontmoet de kerstman in IJsland

>Het kerstdorp in Hafnarfjordur in IJsland is weer tot leven gekomen. De straten van Hafnarfjordur stralen door miljoenen lichtjes en families komen bij elkaar om kerstdelicatessen te maken. Iedere zaterdag en zondag is het kerstdorp open en kan men kerstshoppen, naar live-muziek luisteren en zelfs de dertien kerstmannen ontmoeten. Deze kerstmannen brengen de kinderen kadootjes in hun schoen, maar als ze stout zijn geweest vinden ze een aardappel. Hafnarfjordur ligt zeer centraal ten opzichte van Reykjavik. Breng tevens een bezoek aan de Blue Lagoon, ga op zoek naar de elven en trollen of bezoek een van de interessante musea.
Voor meer informatie: www.hafnarfjordur.is

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.