>Parkeer je kameel naast je tent

>Met avontuurlijke reisorganisatie Baobab reis je niet alleen van A naar B, de manier waarop is vaak al een hele belevenis. De reisorganisatie laat namelijk geen kans voorbij gaan je dicht bij de inheemse cultuur en natuur te brengen. Je reist daarom met Baobab Reizen zo veel mogelijk samen met de lokale bevolking. Dat is niet alleen uniek, maar ook een onvergetelijke belevenis.
Heb je wel eens je kameel voor een nomadentent geparkeerd? Tijdens de Zijderoutereis maak je dat mee. Met Baobab Reizen fiets je tussen de Vietnamezen, bereis je Australië met de legendarische Ghan-trein en bezichtig je Havana vanuit een schitterende oldtimer. In Venezuela maak je een fantastische trektocht door de Andes per muilezel en in Peru bewonder je de rieteilanden in één van de bijzondere kano’s van de Uros-stam. Bij elke Baobab-reis vormen respect voor natuur en cultuur en contact met de lokale bevolking de rode draad. Door mee te reizen met de lokale bevolking ben je verzekerd van een onvergetelijk avontuur en ondersteun je tegelijk het behoud van de lokale levenswijzen.
Je voelt je een ontdekkingsreiziger als je met een mokoro (uitgeholde boomstam) door de Okavango delta in zuidelijk Afrika peddelt. Het Victoriameer vaar je over met een veerpont waarop de lokale bevolking zich ijverig bezighoudt met de handel in groente en fruit. In Indonesië brengt Baobab je met een vlerkprauw naar schitterende ‘bounty-eilanden’ en op de Nijl overnacht je onder de sterren in een inheemse zeilboot: de felucca.
Met Baobab reis je in kleine groepen en dat heeft zo zijn voordelen als het gaat om vervoer: je hebt veel meer vrijheid. (Bron: Persbericht)

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.