>Per "driewieler" naar Schotland

>De meest hippe, maar ook spannende manier om door Schotland te reizen is per 1600 cc trike, een driewiel motor. Je hoeft hem niet zelf te besturen, dus een motorrijbewijs heb je niet nodig. Je hebt je eigen ervaren bestuurder die je door het schitterende Schotse landschap rijdt. Bezoekers kunnen zelf kiezen welke rit ze het liefst willen maken in het gebied Edinburgh, Glasgow, Perthshire, Stirling en The Trossachs, Loch Lomond, St. Andrews, Ayr, Dumfries, Inverness en het Isle of Mull. Trike Tours zorgt ook voor de hele uitrusting; een helm met hygiënische voering, leren jack, handschoenen en zonodig waterbestendige kleding. De helmen zijn voorzien van een geïntegreerd communicatiesysteem, zodat je onderling kunt communiceren of gewoon naar je eigen muziek luisteren. Echt een spannende dag uit! Voor meer informatie of boekingen: www.triketoursscotland.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.