>Studenten terug na reis van 5 maanden

>Zes studenten zijn na een reis naar en door Afrika teruggekeerd in Nederland en direct hielden ze al lezingen over hoe de Westerse wereld kan bijdragen aan duurzame energie: “Afgelopen dinsdagavond hebben we weer voet gezet op Nederlandse bodem en het is geweldig om weer terug te zijn! Wij hebben er nu al bijna weer een week opzitten in Nederland en wij kunnen zeggen dat we het erg naar ons zin hebben. Het is fijn om weer terug te zijn in ons kikkerlandje. Het is wel erg koud vergeleken met Afrika, maar het is erg leuk om weer vrienden, familie en kennissen te mogen begroeten en onze verhalen over de expeditie kwijt te kunnen. Het bruine broodje met Hollandse kaas, de haring, de markt op zaterdag, de Nederlandse nuchterheid en de mooie polder die langsscheert, zijn heerlijke dingen om weer van te genieten na 5 maanden Afrika.” www.africalive.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.