>Tom Tom gepimpt

>Zelfs een TomTom kan gepimpt worden. Het bedrijf MyPoi ontwikkelt software waarmee navigatiesystemen van extra toepassingen worden voorzien. Nieuwe stemmetjes bijvoorbeeld, die je de weg wijzen. Ali Osram, die bekend schijnt te zijn van hilarische telefoongesprekken, Pippi Langkous of ondeugende Chantal zijn simpel toe te voegen. Grappig, maar voor iemand die veel in de auto zit is het goed dat er van personage gewisseld kan worden (er zijn er vijf) om opkomende ergernis voor te zijn.
Bekeuringen voor te hard rijden behoren tot het verleden met de Flits Alarm-applicatie, die het bedrijf op de markt brengen. Er is een versie met alle flitspalen, trajectcontroles en roodlichtcamera’s in de Benelux en een met alarmering in heel Europa. De software wordt een jaar lang voorzien van updates.
Denda-dochter Mypoi brengt daarnaast nog twee softwarepaketten op de markt die sporters helpen om de uitwedstrijden zonder stress te beginnen. Het vinden van de locatie is een fluitje van een cent met de Clubfinder. In deze toevoeging voor navigatiesystemen zijn alle locaties van Nederlandse voetbal- en hockeyclubs opgeslagen. (Bron: Brabants Dagblad)

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.