>Vakantie: Hele dag op je blote voeten

>Vakantie is voor veel mensen een waar genoegen omdat ze dan de hele dag precies en alleen kunnen doen waar ze zelf zin in hebben. Zoals géén stropdas om en lekker op je blote voeten rondbanjeren. In de zomer natuurlijk blootsvoets over de camping en op het strand, maar ook thuis of in het vakantiehuisje. Voor mensen die daarvan houden is er nu een soort tussenoplossing, tussen blote voeten en schoenen: “Blootsvoets door de natuur: dat is niet alleen gezond, maar ook erg lekker. Outdoor onbeschermd op blote voeten lopen kan echter ook risico’s met zich meebrengen: je haalt je voeten makkelijk open aan scherpe voorwerpen en je kunt je tenen vervelend stoten. Gelukkig is daar nu de perfecte oplossing voor: de Vibram Five Fingers: een grappig schoenconcept dat helemaal gericht is op de bewegingsvrijheid van de voet. Met een flexibele zool die onbelemmerd de vorm van de voet volgt en de vijf tenen apart van elkaar houdt, biedt Five Fingers de ideale lichtgewicht ‘handschoen’ voor de voeten!
Dankzij de unieke constructie van de Five Fingers voelt het alsof je op blote voeten loopt, terwijl je toch een goede bescherming hebt. De flexibele Vibram-zool biedt een optimale grip, maar is zo dun dat je voet zich kan aanpassen aan de ondergrond en elke oneffenheid voelt. Op die manier vinden je voeten een natuurlijk balans en een optimale controle tijdens het lopen en heb je het gevoel direct in contact te staan met de natuur. Ze zijn te dragen op droge, maar ook op natte ondergrond; je kunt er zelfs mee zwemmen. Het is dus ook een ideale waterschoen, waarbij je geen risico loopt je te bezeren aan bijvoorbeeld rotsen op scherpe voorwerpen onder water. Kortom, een schoen die de hele zomer niet meer uitgaat! De Five Fingers zijn vanaf € 95,- en in verschillende kleuren en modellen verkrijgbaar. ” www.vibramfivefingers.nl.

Reacties

  1. Anonymous
  2. Cees
  3. Anonymous

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.