>Winteravondwandeling Dierenpark Amersfoort

>Kamelen in hun indrukwekkende winterjas, rondwaggelende pinguïns en Japanse makaken die zich goed vermaken in de kou. Het is winter en daarom is DierenPark Amersfoort op 27, 28 en 29 december open tot 21.00 uur. Er zijn gratis rondleidingen, het DinoBos is mooi verlicht en er wordt glühwein en warme chocolademelk geserveerd.
Tijdens de frisse Winteravondwandelingen laat het DierenPark zich van een heel andere kant zien. Naast vuurkorven, geven tienduizenden lampjes het DierenPark een warme gloed. Het DinoBos is extra spannend. Alle dinosaurussen zijn mysterieus verlicht. De Tyrannosaurus Rex ziet er in de om hem heen optrekkende ‘mist’ zelfs magisch uit.
Winteravondgasten kunnen deelnemen aan een gratis rondleiding. Deze begint om 17.00 en 19.00 uur en duurt ongeveer één uur. Onder begeleiding van een verhalenverteller, gaat deze informatieve tocht onder meer langs de neushoorns, de hyena’s en door De Nacht waar galago’s en luiaarden de dienst uitmaken. Deelname is gratis en op basis van inschrijving.
Tijdens de Winteravondwandelingen geldt vanaf 16.00 uur de speciale entreeprijs van € 12,50. Dit is inclusief een beker warme chocolademelk of glühwein en exclusief parkeren. Abonnementhouders mogen op vertoon van hun geldige abonnement naar binnen. Aanmelden voor de gratis rondleiding kan via www.dierenparkamersfoort.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.