>Cadeautje: Gratis kalender van 2008

>>Cadeautje: Gratis kalender van 2008 9Eén van de leuke dingen van reizen is fotograferen, althans dat vindt de redactie van Elke Dag Vakantie. In de reizen van het afgelopen jaar zijn weer honderden (digitale) foto’s gemaakt van de mooiste plekjes van Nederland en Europa. Dat heeft geresulteerd in een kalender voor het jaar 2008, die u als pdf kunt downloaden en in kleur kunt printen. Op de kalender zijn de schoolvakanties en (christelijke) feestdagen aangegeven. Dus, downloaden, de twaalf platen even aan elkaar nieten, gaatjes maken met de perforator, ophangen en klaar bent u! De kalender is hier te vinden
(Afhankelijk van de snelheid van uw verbinding met internet kan het downloaden enige tijd duren)

0

One Response

  1. Reizenaanbieding

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.