>Chicago, een onterecht vergeten stad

>Chicago wordt door toeristen vaak vergeten. Dat is zonde, want deze op twee na grootste stad in Amerika heeft genoeg te bieden! New York, Washington en Los Angeles zijn vaak de grootste toerische trekpleisters in Amerika, maar ook Chicago heeft genoeg om te laten zien. Hier opende namelijk de allereerste McDonalds, is de housemuziek ontstaan en kun je in de winter schaatsen op Lake Michigan. Chicago wordt ook wel Windy City genoemd. Dit zou kunnen komen vanwege de ligging bij het winderige Lake Michigan, maar dat hoeft niet perse. De stad zou ook aan zijn bijnaam gekomen kunnen zijn doordat politici uit Chicago altijd erg over hun stad opschepten. In het Engels is overdrijven “to blow a lot of wind”, dus Windy City (overdrijfstad). Lees meer bij Fan.tv

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.