>Draadloos internetten op Amerikaanse vluchten

>Verschillende Amerikaanse vliegtuigmaatschappijen gaan hun klanten tijdens het vliegen draadloze internetverbinding aanbieden. Een proef hiermee op binnenlandse vluchten gaat volgende week van start. Kosten per passagier per keer: ongeveer 10 dollar (6,80 euro). De verbindingssnelheid wordt hoogstwaarschijnlijk erg laag. Dat meldt de Amerikaanse krant The New York Times.Voorlopig wordt de dienst alleen op binnenlandse vluchten beschikbaar. De snelheid van de verbinding zal volgens deskundigen doen denken aan de tijden dat het web nog via een telefoondraad in de huiskamers kwam. JetBlue Airways wordt de eerste maatschappij die de internettoegang al vanaf volgende week gaat aanbieden. American Airlines, Virgin America en Alaska Airlines volgen begin 2008.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.