>Eurocamp brengt jeugd nu al in zomerstemming

>Voor de kids begint de zomervakantie bij Eurocamp al deze winter. Op www.eurocamp4kids.nl kunnen ze nu al helemaal in de stemming komen. Op de website zijn weetjes over de vakantiebestemming te vinden als ‘Hoe bestel ik een brood in het Frans?’ en ‘Wat is de hoogste berg van Oostenrijk?’ Lees ook alles over de activiteiten die Eurocamp op de campings organiseert. Extra’s zijn leuke spelletjes als ‘Hoe snel pak jij je koffer in?’, een online kleurplaat en Autobingo voor onderweg. En op de vakantiebestemming : Gaaf zijn de avontuurlijke activiteiten als klimmen, abseilen, tokkelen, trapezespringen, en boogschieten, die onder de noemer Action Station op dit moment kunnen worden geboekt op twee Franse campings. Vanaf 7 jaar kan iedereen tegen een vergoeding en onder begeleiding van professionele instructeurs meedoen.
Nu al worden er, vanwege het grote succes, op 4 Franse campings in 2008 professionele voetbaltrainingen gegeven. Groepen worden ingedeeld naar leeftijd en niveau zodat iedereen aan bod komt.
Eurocamp is specialist in verzorgde campingvakanties op 165 bestemmingen in Europa en 4 in Florida (VS). Hierbij wordt overnacht in een luxe stacaravan (soms met terras), een luxe bungalowtent met alles erop en eraan of een comfortabel chalet met ruim overdekt terras.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.