Feest, Les Arcs in nieuw jasje!

Wintersport. Foto: Elkedagvakantie

Wintersport. Foto: Elkedagvakantie


Met een groot feest is de voltooiing van het jongste skiresort in Les Arcs gevierd. Het nieuwe ‘oude’ skidorp Arc 1950, opgezet door de Canadese project-ontwikkelaar Intrawest combineert de charme en sfeer van een oud skidorp met uit-stekend geoutilleerde appartementen.
Als volledig ski-in/ski-out dorp op sneeuwzekere hoogte, biedt ze in totaal 700 stijlvolle appartemen-ten in acht chalet residenties. Arc 1950 heeft het uiterlijk van een eeuwenoud Savoyaards dorpje, inclusief dorpspleintje en kerktoren. Arc 1950 trekt een breed publiek, van jong tot oud en is vooral trendy en sportief. Het dorp is autovrij dankzij de enorme ondergrondse parking. Voor de kinderen (en volwassenen) vindt er elke dag een activiteit in het centrum van het dorp plaats.
Arc 1950 is gelegen in het skigebied Les Arcs, onderdeel van Paradiski. Dit skigebied biedt 425 km aan pistes en behoort hiermee tot de top drie van ‘s werelds grootste skigebieden. Meer informatie over Arc 1950 is te vinden op www.arc1950.com en op www.frankrijk.nl/arc1950.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.