>Film als inspiratie voor Engelse vakantie

>Op 20 december gaat in de Nederland de film “Elizabeth, the Golden Age” in première. De film is een vervolg op de film “Elizabeth” (1998) en het verhaal vertelt de strijd van Koningin Elizabeth I om de Britse troon en haar verboden liefde voor de ontdekkingsreiziger Sir Walter Raleigh. De hoofdrol wordt wederom gespeeld door Cate Blanchett, die voor haar eerdere rol al met een Oscar genomineerd was.
EnjoyEngland heeft in samenwerking met Universal Pictures een website opgezet waar uitgebreide informatie over de film te vinden is en met name over de lokaties waar de filmopnames hebben plaatsgevonden. Ervaring heeft geleerd dat filmlokaties vaak een inspiratiebron zijn voor toekomstige vakanties. Om hieraan tegemoet te komen bevat de website bovendien nog een viertal autoroutes die aan het tijdperk van Koningin Elizabeth gerelateerd zijn.
Bezoekers aan de website maken kans op een reis naar het Zuidoosten van Engeland met vluchten van Britsih Midland, door het beantwoorden van een simpele vraag. Tevens maken deelnemers kans om 5 maal 2 kaartjes voor de voorstelling “Elizabeth, the Golden Age” te winnen.
Voor meer informatie over de filmlokaties en de prijsvraag: www.enjoyengland.nl/elizabeth

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.