>Griekenland Magazine leert koken

>De wintereditie van Griekenland Magazine ligt weer in de schappen. Deze editie siert een voorpublicatie van het kookboek De Griekse keuken Griekenland Magazine. Breng een stukje Griekenland naar je keuken met het recept voor Psári me angináres (roodbaarsfilet met artisjokken en verse lente-uitjes). Verder zijn er ook weer een aantal fraaie stukjes Hellas bezocht. Waaronder Evia, ‘een goed bewaard geheim’. Evia, ook bekend als Eboea, is haast onontdekt gebleven door toeristen. Evia heeft een rijke landbouw, het staat ook wel bekend als de voedselschuur van Griekenland, en kent daarom veel oogstfeesten en een oude folklore. Dan is er Santorini, dat jaarlijks door volksverhuizingen aan Japanse en Amerikaanse toeristen wordt bezocht.
Verder nog in Griekenland Magazine:
-Babyfietsen op Rhodos, met de kleintjes naar de zon
-Loutraki, de poort naar de Peleponnesos
-Cyprus, een land als een warm bad
-Win een overtocht Italië-Griekenland of een reis naar Rhodos
-Odysseus op de planken.
Griekenland Magazine is verkrijgbaar in diverse Nederlandse en Vlaamse boekhandels, kiosken en supermarkten voor de prijs van €5,45.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.