>Huwelijksreis: Als het strand maar wit is

>Gaat de huwelijksreis naar Bali, Maleisië of Mexico? “Een luxe probleem”, stelt Eveline Collé nuchter vast op de Lifestyle- en vakantiebeurs in De Borgh in Zevenbergen. Samen met Dennis de Raad loopt ze op de laatste zaterdag voor kerst de kraampjes van de touroperators af om het luxe probleem op te lossen. Komend voorjaar hopen ze elkaar het ja-woord te geven. ,,Als het maar een wit strand, palmboompje, huisje aan zee en lekker eten is”, blikt hij alvast vooruit op de wittebroodsweken. Ciel en Hans Korteweg hebben een ander ‘probleem’. Hun kinderen zijn het vliegtuig niet in te krijgen. ,,We zouden het liefst naar Griekenland gaan. Maar ja”, zegt hun vader. ,,We zijn hier om te informeren of er ook busreizen naar Griekenland zijn. Maar die zijn er niet. Wordt het waarschijnlijk toch weer Limburg.” Lees het hele verhaal bij BN de Stem

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.