>Kampioen-lezers tevreden over Duitsland

>Het is er schoon en voordelig. De mensen zijn aardig en de steden en de natuur worden als prachtig ervaren. De meerderheid van de Kampioenlezers die massaal reageerden op de oproep ‘Lekker naar Duitsland’ blijkt vol lof over onze Oosterburen. Meer over deze peiling onder honderden ANWB-leden in het januari-nummer van de Kampioen, die vanaf vandaag bij de ANWB-leden op de mat valt.
Zomaar wat reacties van lezers: “Vrijwel ieder dorp heeft een keurig en betaalbaar hotelletje, waar niet moeilijk wordt gedaan over één overnachting. Je kunt overal uitstekend eten voor prijzen waar je in Nederland nog niet bij de snackbar terecht kunt”. “Wat ons opvalt is dat de prijzen in de horeca beduidend lager liggen dan in Nederland. Dat geldt zowel voor het eten als het drinken.”
Voordelen van Duitsland als vakantieland:

  • Het is er voordelig (brandstof, boodschappen)
  • De verhouding tussen prijs en kwaliteit is meestal uitstekend
  • Het is schoon (niet alleen de hotelkamers en het sanitair worden bejubeld maar ook het ontbreken van zwerfvuil en graffiti wordt geroemd)
  • Opvallend veel lezers gaven aan dat campers in Duitsland wel de ruimte krijgen
  • Beleefd gedrag in het verkeer
  • De vriendelijkheid en behulpzaamheid van de bevolking

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.