>Kerstdiner voor beesten in Dierenrijk

>Tijdens de kerstvakantie – van 22 december tot en met 6 januari – organiseert Dierenrijk in in Brabantse Nuenen extra kinderactiviteiten op het park zoals rodelen, sneeuwballen werpen en een kerstboom versieren. Op Tweede Kerstdag worden de dieren verrast met een uitgebreid kerstdiner.
Kinderen kunnen niet alleen ‘lekker beesten tussen de dieren’ maar ook sneeuwballen werpen en van een echte rodelbaan met sleetjes naar beneden glijden. In het park komt een enorme kerstboom te staan die door de jongste bezoekers zelf wordt versierd. Vestigingsmanager Martin van Hees: “Dierenrijk vraagt aan alle kinderen om thuis een tekening of knutselwerkje te maken wat zij bij een bezoek aan het park in deze grote kerstboom mogen hangen. Zo maken we met z’n allen een beestachtige kerstboom!”.
Op Tweede Kerstdag krijgen verschillende dieren in het park een uitgebreid kerstdiner voorgeschoteld. De verzorgers trakteren de dieren op verschillende, diervriendelijke lekkernijen met feestelijke garnering. Vanaf de rand van het verblijf hebben de bezoekers een goed zicht op hoe de dieren hun traktatie verorberen. Meer informatie over Dierenrijk is te vinden op www.dierenrijk.nl.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.