>Kerstfeest voor de apen

>Tijdens de kerstvakantie – van 22 december tot en met 6 januari – viert Safaripark Beekse Bergen ‘Kerst in Afrika’. In het grootste Afrikaanse wildlife park van Nederland staan dan kerstbomen met fonkelende lichtjes en zijn de safaribussen versierd. Ook is er aandacht voor het vieren van kerst in Afrika. Op Tweede Kerstdag krijgen verschillende dieren een uitgebreid kerstdiner voorgeschoteld. Op Tweede Kerstdag serveren de rangers een culinair diner aan de dieren in Safaripark Beekse Bergen. Op 26 december krijgen verschillende dieren een uitgebreid, voor dieren geschikt, kerstdiner voorgeschoteld. De leeuwen worden verwend met kalkoen, de olifanten en mantelbavianen krijgen kerstbomen met daarbij gevulde pompoenen en bij de chimpansees staan slingers van appels en sinaasappels en sneeuwpoppen van rijst op het menu. www.beeksebergen.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.