>Leer Kapitein Rob tekenen

>>Leer Kapitein Rob tekenen 8Kapitein Rob vermaakt niet alleen bezoekers in de bioscoopzaal, maar ook in Het Nederlands Stripmuseum Groningen. Het enige stripmuseum van Nederland organiseert gedurende de kerstvakantie dagelijks workshops voor kinderen. Hierbij leren deelnemers onder andere hoe zij Kapitein Rob kunnen tekenen en hem een zelfbedacht avontuur kunnen laten beleven. Om inspiratie op te doen, heeft het museum een actie opgezet met bioscoop Mustsee Euroborg in Groningen. Op vertoon van een bioscoopkaartje betalen bezoekers slechts € 5,- entree voor het museum en vice versa.
Tijdens de kerstvakantie vindt ook de prijsuitreiking van de wedstrijd ‘Ontwerp een nieuw bijfiguur voor Arin’ plaats. De 12-jarige Chani Haaima uit Bedum is de winnares geworden van de tekenwedstrijd. Het door haar ontworpen figuur gaat nu een belangrijke rol spelen in het vierde deel van de stripreeks voor de jeugd ‘Arin en het Volk van de Hunebedbouwers’.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.