>Leer Spanje beter kennen

>Uitgeverij Cambium heeft in haar serie Insight Guides een nieuwe Nederlandstalige titel uitgebracht: Zuid-Spanje. De bijna 300-pagina’s tellende reisgids gaat uitvoerig in op onder meer geschiedenis, geografie, bevolking, cultuur en natuur van Andalusië – een van de populairste reisbestemmingen in Spanje. Daarna komen alle toeristische bezienswaardigheden, regio’s en steden waaronder Sevilla, Ronda, Jaén, Granada en Almería aan bod. Een apart hoofdstuk wordt gewijd aan de voor Andalusië zo karakteristieke witte dorpen – pueblos blancos. Praktische reis- en verblijfsinformatie komen in het laatste hoofdstuk aan bod. De gids telt circa 250 kleurenfoto’s alsmede 22 goede land- en streekkaarten en stadsplattegronden. Nieuw is de gratis uitneembare routekaart met acht autodagtochten. De Zuid-Spanje gids is geschreven door auteurs die in Zuid-Spanje woonachtig zijn of er langere tijd verblijven. De nieuwe reisgids is verkrijgbaar bij de betere boekhandel, warenhuis, ANWB vestigingen of via de website www.insightguides.nl. De prijs is € 23,90, het ISBN nummer is 978.90-6655-158-9.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.