>Let’s Go nieuw blad over naturisme

>Tijdens de Vakantiebeurs 2008 heeft de Naturisten Federatie Nederland de primeur om een nieuwe en unieke uitgave te presenteren: Let’s Go! Van 9 tot en met 13 januari 2008 kunnen bezoeker van de Vakantiebeurs 2008 voor het eerst kennismaken met Let’s Go. Bezoekers van het Naturistenpaviljoen krijgen het bijzondere magazine gratis uitgereikt. Let’s Go is een gratis Europees magazine over toerisme dat vijf landen zal presenteren: België, Nederland, Frankrijk, Italië en Luxemburg. Per land komt de belangrijkste en leukste toeristische informatie aanbod. Daarnaast besteedt het magazine uitgebreid aandacht aan het aanbod van naaktrecreatiemogelijkheden dat de landen te bieden hebben en komen per land de naturistische accommodaties en organisaties aan bod. Het magazine richt zich zowel op mensen die vaker voor naaktrecreatie kiezen in hun vakantie of vrije tijd als op het over de streep trekken van mensen die [nog] geen kennis hebben gemaakt met naaktrecreatie.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.