>Londen Calling wint wedstrijd

>Met een verschil van van slechts één procent van de stemmen heeft het Amsterdamse festival London Calling de eerste England Rocks! Award in de wacht gesleept. London Calling kreeg de award uitgereikt in Paradiso, de thuishaven van het festival.
Annemarie Ubbels (Paradiso) gaf aan verrast en blij te zijn dat de keuze van het publiek op het festival is gevallen. “De Britse popmuziek beleeft de afgelopen jaren haar hoogtijdagen. London Calling besteedt al ruim 15 jaar aandacht aan nieuwe Britse bands en artiesten. Vandaar dat deze prijs een grote eer is voor ons.”, aldus de winnaar.
Met de England Rocks! award wil EnjoyEngland, het Engelse verkeersbureau, organisaties die de afgelopen jaren veel betekend hebben voor nieuw Engels talent en hun introductie in Nederland extra in de schijnwerpers zetten. De prijs wordt uitgereikt door EnjoyEngland als onderdeel van haar campagne rondom de meest speciale pop- en rocklocaties van Engeland. Deze locaties en heel veel leuke pop & rock informatie is te vinden op de website www.enjoyengland.nl/rocks.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.