>Maak een ontberingstocht over de Veluwe

>Iedereen die is uitgekeken op de gordijnen kan meedoen aan de Ontberingsafari op donderdagochtend 27 december op Nationaal Park De Hoge Veluwe. Tijdens een barre tocht door mist, bos en over eindeloze stuifzanden wijst de boswachter op wildprenten, vraatsporen en overlevingstactieken van de natuur.
Boswachter Henk Ruseler neemt de deelnemers mee buiten de reguliere paden. Hij laat de plekken zien waar normaal bijna nooit iemand komt. Ruseler: ‘De tocht voert in de gure wind over heidevelden en stuifzanden. Daarna is het goed toeven in de beschutting en bescherming van het bos.’
De Safari vindt plaats op donderdag 27 december van 9.30 tot 13.30 uur. Er kunnen maximaal 15 personen per keer deelnemen. Kosten: € 40 per persoon, dit is inclusief entree Park, entree auto en hapje en drankje in het veld. Reserveren kan telefonisch op 0900-464 3835 (werkdagen, 20 ct/m) of via e-mail reserveringen@hogeveluwe.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.