>Met de kerst naar Londen?

>Met kerst in Londen? Het kost een paar centen, maar dan heb je ook wat. Namelijk: de tijd van je leven. Drie redenen voor een last minute trip naar de Engelse hoofdstad.
Londen is – net als Milaan, Parijs, Tokio en New York – één van de shophoofdsteden van de wereld. Zeker nu, in de decembermaand. Winkels en warenhuizen zijn prachtig versierd – en de straten nog tot het einde van het jaar feestelijk verlicht. Maar let op: het is er ongelofelijk druk. Dus als je zenuwachtig wordt van mensenmassa’s – niet gaan!
Een reuzenrad, een (Duitse) kerstmarkt, cafés, de grootste ijsbaan van de stad, allerhande activiteiten… En heel veel meer. Dat vind je in Winter Wonderland – bij Hyde Park -, dat speciaal voor de decembermaand en de eerste week van het nieuwe jaar uit de grond is gestampt. Je kunt er dagelijks tussen tien uur ’s ochtends en tien uur ’s avonds terecht. Schaatsen op mooie, historische plekken. Dat kan nog tot en met half januari in Londen. Door de hele stad verspreid liggen kleine en grote ijsbanen. (Bron: Metro) Lees ook de reportage van Elke Dag Vakantie.nl over Londen

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.